sanh's FotoPage

By: sazman BA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-Aug-2006 14:11 Email | Share | | Bookmark
:: Hari bersejarah...pengaugerahan ijazah

nabilah
 
 
View all 18 photos...
Hari ini merupakan hari yang ditunggu-tunggu dalam hiudp aku. Akhirnya setelah pelabgai cabaran dan rintangan serta kata-kata ejekan yang terpalit...namun at last aku berjaya juga mengharungi dan mencapai sebuah kejayaan memperolehi ijazah sarjana muda sains komputer (kepujiaan) USM.
air mata ku gugur....setelah 5 tahun aku menanti hari ini. Ia tiba juga
Alhamdulilah.
Terima kasih pada mak, abah dan family kerana terus memberi sokongan dan doa pada ku. tak lupa pada sahabat-sahabat yang sudi membantu aku ketika aku jatuh dulu. terima kasih segalanya


Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Alaweeyah school in memory

my school
dewan kot
surau
View all 4 photos...
ni aku nk share lagi idup aku dgn korang. nilah sekolah aku dulu
Sekolah menengah kebangsaan Agama Alawiyah Arau atau nama baru yer SMKA ARAU.
Ia terletak semestinya di arau, perlis. Bermula dgn sekolah full lelaki cuma pd thn 1993 ia mula sedikti demi sedikti tima bdk pompuan dan pd thm 1997, suma kelas ade pompuan
disini la byk kenangan yg telah berlaku. Seronok dok sekolah ni. dh la dlm kawasan kampung. Ini lah 1st time aku dok jauh dr family. tela since form one dok sini.
byk la kenangan yg tak tercerita.
more cllik on www. alaweeyah.cjb.net


Wednesday, 23-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Merdeka final!!

layan wayang dulu, anak mami kembali
the arena
yahoo
View all 12 photos...
aksi nerdeka pas exam final....
lokasi: bj shooping complex
aktiviti: tgk wayang, main bowling, beli buku, lepak kt tasik layan blues,,,,hahahahah


Monday, 14-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: The Action Hero in LPU-MARA final phase course

BM town
tgh bz
ni buat2 bz hahha
View all 12 photos...
Ini la aksi terakhir aku dlm kursus Latihan Pembentukan Ushawan MARA. This is the last modul. So pas ni, aku dan geng...akan grad pd 13 atau 18 hb 12 2005 di PWTC. KL. Kursus ni bermula dr bulan 5 lg....dan kami telah melalui 5 tmpt utk menjalani kurus ni
1.Hotel (tak ingat tp dok apartment la)Langkawi
2.Hotel( tak ingat gak tak mmg hotel la)Pangkor
3. SP Inn,Sungai petani
4. Bukit Ayer Jungle resort, Batu pahat, Perlis
5. Hotel The Summit , Bukit mErtajam, Penang

Mmg best kos ni..thp cipan....Nila 1st time aku ada kwn yg byk dr pelbagai umur dan minat yg sama, bisnes. Plg best ialah masa kt Bkt mertajam ni, Aku tgh exam final....tp sempat lg pi kos ni....Alhamdulilah nsb baik leh jwb hehehhe thq shbt ats doa korang.
heheheh cneo,,,,jgn jelous.....bila balik gombak?


Wednesday, 19-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Roselle kelate Tour

lan dgn nazrin
alia, anak ke 2 yusri( muka iras2 cam nik nisa kwn lin)
pasar siti khadijah
View all 24 photos...
nila gambar masa aku gi kelate utk survey pasaran air roselle di kelate. Aku pi sana pada ari khamis 17/10 naik kereta adik angkat lan, johan yg balik nk amik isteri dia di machang. kami sampai di kB jam 1 pg. Fuh penat sbb tak tido. Sampai disana, si yusri, kwn lan dtg amik dgn myvi dia. 1st time aku naik myvi yela nk beli takde duit. hehe
Kami sahur di sensasi restoren di kb. Tak sangka lak tu tmpt lepak org kaya di kb yela mahal makanan kt situ. Yg lepak 2-3 biji kereta BMW tu....em..Sepanjang di kelate, aku pi melawat kilang Roselle syarikat RMZ di pasir puteh. Then esoknya kami ke bachok di wakaf zin utk melawat kilang Crstal roselle...anak syarikat kerajaan negeri yg diuruskan oleh murni marketing. kami stay di rumah erry di peringat. MMg mesra sungguh layanan mereka dr ayah mertua sampai la ke anak erry yg manja.
Kami balik pd ahad mlm.hhuhu sedih bas kami rosak di gerik...so lewat la sampai. Kami sampai dlm kul 10 pg . sepatutnya jam 4 pg. Plg malang AKU TERLEPAS UJIAN !!! ujian tu jam 9 huhuhu....
mmg seronok la tdg kelate best sgt terutamanya mkn makanan di sini. Mcm kuih yg xpenah aku mkn. Mmg kembong perut la kami berdua nk mkn. Ade je kuih pelik, kami beli...hehehe
seronok sgt!!
cuma tour ni lg seronok kalu dpt jumpa lin...huhu aku just lalu jerk dpn HUSM tu. Yela nk contct pon ...dia dh tukar no. fon....tp Aku tau dia tahu aku dtg wp dia sndri tak pasti.....
ape2 pon i.Allah nt aku akan jumpa dia gak. Kalu ikut leh jumpa tp dh dtg dgn lan...so kenala ikut plan jalan2 lan...ape leh bt...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net